Os Toys

Advertising
Advertising
MarGeModels miniaturen

MarGeModels miniaturen 7 Producten

Weer oude trekkers splinternieuw.
MarGe Models is in 2008 ontstaan vanuit de droom om zeer gedetailleerde landbouwmodellen voor verzamelaars op de markt te brengen.

De uiteindelijke productie hiervan kwam voor het eerst in 2009 tot stand, mede dankzij de prettige samenwerking met FELLA-Werke Duitsland.

Vanaf het begin heeft MarGe Models geambieerd om de kwaliteit van de modellen zo hoog mogelijk in te zetten en hierin geen concessies te doen. Onze visie is dat er in een markt waarin veel verschillende modellen uitgebracht worden in schaal 1:32 behoefte is aan een exclusievere lijn, ook al is deze dan misschien duurder.

De manier om deze exclusiviteit te bereiken is het creëren van een zo realistisch mogelijk schaalmodel, zowel in materiaalgebruik als in eventuele mechanismen.

Mede dankzij onze dealers, verspreid door heel Europa hebben wij bestaansrecht verworven met als resultaat dat we veel verzamelaars hebben kunnen bereiken.

MarGe Models blijft investeren in het uitbreiden van haar dealernetwerk om op deze manier te groeien en het bedrijf op deze manier tot een groter succes te maken.

Ook de input die we van liefhebbers krijgen is zeer nuttig om de modellen zo nauwkeurig mogelijk na te maken. Sinds 2011 is het mogelijk om via Facebook en Twitter reactie te geven op de activiteiten van MarGe Models.

Onze ambitie voor de toekomst is het vasthouden van de hoogst mogelijke kwaliteit in de modellen die we uitbrengen waarbij ook de wensen van de verzamelaar worden meegenomen.

Winkelwagen  

leeg

AANBIEDINGEN

Momenteel zijn er geen aanbiedingen

Realisatie & hosting: Novisites Internet